Haluatko opiskeluvalmentajaksi?

Kauden 2020/21 opiskeluvalmentajien haku on toistaiseksi ohi. Voit silti laittaa hakemuksesi – olemme yhteydessä kun seuraavan kerran harkitsemme uusien valmentajien rekrytoimista.

Ohjeet hakuun:

Kauden 2020/21 opiskeluvalmentajien haku on toistaiseksi ohi. Voit silti laittaa hakemuksesi – olemme yhteydessä kun seuraavan kerran harkitsemme uusien valmentajien rekrytoimista.

Perustietoa opiskeluvalmennuksesta ja valmentajan tehtävästä

Opiskeluvalmentajat ottavat MAFY-valmennuksen kurssilaisiin yhteyttä puhelimitse kahden viikon välein ja pitävät huolen siitä, että kurssilaisen lääkisvalmistautuminen sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.
Valmennuksessa käydään läpi erityisesti opiskelutekniikkaan, ajankäyttöön, motivaatioon ja stressinhallintaan liittyviä asioita.

Työaika

Opiskeluvalmentajiemme työaika on määritelty niin, että opojen tulisi lähtökohtaisesti olla valmiita tekemään töitä 8 tuntia viikossa, mutta halutessaan töitä saa tehdä enemmänkin.
Työajasta on kuitenkin vielä mahdollista keskustella henkilökohtaisesti ja mahdollisesti sopia muitakin ratkaisuja.

Palkkaus

Maksamme opiskeluvalmentajillemme tuntipalkkaa tehtyjen töiden mukaan, pohjapalkkamme on 14€/h. Missä työskentelen?

Työskennellä voi missä tahansa itse haluaa, joten opon hommassa et ole paikkaan sidottu. Koulutukset ja palaverit tietysti hoidetaan jossakin ennalta sovitussa paikassa (Ruoholahdessa toimistolla.) Jos opiskelet ulkopaikkakunnalla, voidaan palaverit hoitaa myös etäyhteyden avulla.

Toivomme valmentajiltamme seuraavia ominaisuuksia:

  • Järjestelmällisyyttä (osaat järjestää aikataulusi fiksusti ja hoidat työtehtäväsi säntillisesti)
  • Sosiaalisuutta (sinun ei tarvitse olla yltiösosiaalinen, mutta omaat kuitenkin perushyvän itsevarmuuden sosiaalisissa tilanteissa)
  • Sosiaalista älykkyyttä (tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa)
  • Ymmärrät, mitä on hyvä oppiminen ja mitä lääkishakeminen vaatii

Millaisia valmiuksia saat tehtävästä itsellesi?

  • Opiskeluvalmentajana olet vaikuttamassa muihin ihmisiin, joten opit tulevassa lääkärin, hammaslääkärin tai eläinlääkärin työssäsi tärkeitä vuorovaikutuskeinoja ja vaikuttamisen tapoja
  • Opit paljon oppimisesta ja yleisestä elämänhallinnasta

Hae opiskeluvalmentajaksi tästä!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf.