Jo joka kolmas abi käyttää Mafynettiä

Mafynetin yo-kertausmateriaalit ovat huippusuosittuja kirjoituksiin valmistautumisessa. Kyselyssämme 88 % käyttäjistä sanoi Mafynetin lisänneen motivaatiota opiskeluun

Sähköinen oppimateriaali ja opetussuunnitelma

Mafynetin oppimateriaaleja päivitetään ja kehitetään ympäri vuoden. Reagoimme palautteisiin nopeasti. Mafynetillä opiskelu sujuu tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Mafynetti toimii myös ilman verkkoyhteyttä.

Yo-kokeessa on kevääseen 2025 asti huomioitu sekä vanha (LOPS16) että uusi opetussuunitelma (LOPS21). Mafynetin oppimateriaalit ovat aina ajan tasalla niin, että niillä voi harjoitella yo-kokeeseen parhaalla mahdollisella tavalla.
Mafynettiä voi siis käyttää riippumatta siitä, kumman opetussuunnitelman mukaan opiskelee lukiossa. Jos oppiaineessa on vain toiseen opetussuunnitelmaan kuuluvia aiheita, ne on eroteltu selkeästi.

aktivoi opettajan käyttöoikeudet 

Mafyn lääkiskursseilla saat henkilökohtaista opetusta
Mafynetti lukion kursseille

Tilaa näin

Mafynetin voi tilata kertauskurssimateriaaliksi lukioon joko suoraan asiakaspalvelustamme tai Kirjavälityksen kautta.

Tilaa Mafynetti asiakaspalvelustamme ja ilmoita tilaussähköpostissa

  • koulusi laskutustiedot
  • oppiaineet, joihin Mafynetti halutaan
  • tarvittavien lisenssien lukumäärä.

Tilauksen jälkeen toimitamme koulullesi kuponkikoodit, joilla opiskelijat voivat lunastaa oppimateriaalit verkkokaupastamme. Lisenssin hinta koululle on 29,90 €/kpl ja oppimateriaalit ovat käytössä 12 kk siitä hetkestä, kun opiskelija lunastaa materiaalin käyttöönsä.

 

TILAA ASIAKASPALVELUSTA

Tilaa oppimateriaaleja

Mafynetti teidän lukioonne!

Opettaja! Ota yhteyttä, jos haluat Mafynetin yo-kertausmateriaaleija, kaipaat apua tai haluat antaa palautetta. Olemme sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteydessä!

Opettajan oikeuksilla voit tutustua Mafynetti-oppimateriaaleihin etukäteen! Pääset itse testaamaan Mafynetin edistyksellisiä oppimisominaisuuksia, kuten kertaustoimintoa ja edistymiskäyrää, ja osaat neuvoa opiskelijoita tehokkaiden opiskelutekniikoiden pariin. Mafynetin käyttäminen on opettajalle aina ilmaista.

Teethän tilaukset työsähköpostiosoitteellasi. Lisenssin hinta koululle on 29,90 €/opiskelija.