Kauppiskurssien harjoituskokeet

Löydät sivuilta kauppiskurssien harjoituskokeiden päivämäärät sekä kokeiden tulosanalyysit.

Tietoa harjoituskokeista

Kauppiskurssien aikana tehdään yhteensä 6 harjoituskoetta yhteisessä aikataulussa. Näistä harjoituskokeista julkaistaan koeanalyysi, jonka avulla pystyt tarkastelemaan omaa ranking-tulostasi sekä seuraamaan omaa kehitystä.

Muista!

Harjoituskoe julkaistaan Mafynetissä aina viikko ennen aikatauluun merkittyä harjoituskoepäivää. Tee harjoituskoe viimeistään annettuna koepäivänä.

Harjoituskokeen tulosanalyysi julkaistaan aina harjoituskoepäivää seuraavana maanantaina klo 16 mennessä. Tee harjoituskokeet annetun aikataulun mukaisesti. Jos vanhempia kokeita on vielä tekemättä, kannattaa ne jättää väliin ja keskittyä kokeeseen, joka on aikataulussa seuraavana.

Harjoituskokeiden aikataulut

Koe 1 – 25.2.2024
Koe 2 – 10.3.2024
Koe 3 – 14.4.2024
Koe 4 – 28.4.2024
Koe 5 – 12.5.2024
Koe 6 – 26.5.2024

Ranking – Mitä se tarkoittaa?

Tulosanalyysissä on mukana kaikki Mafyn kauppiskurssilaiset, jotka ovat tehneet harjoituskokeen aikataulun mukaisesti. Tulosanalyysin ranking-prosentti kuvaa siis koetuloksesi sijoitusta muiden Mafyn kurssilaisten joukossa. Jos rankingisi on esim. 65 %, se tarkoittaa, että koetuloksesi oli parempi kuin 65 %:lla kurssilaisista.

Huomaa nämä asiat pohtiessasi ranking-tuloksen merkitystä:

  • Yritä kaikissa harjoituskokeissa ja pääsykokeessa täysillä riippumatta aiemmista tuloksistasi! (Myös alemmilta ranking-sijoituksista on mahdollista päästä sisään kouluun!)
  • Älä ihmettele, jos rankingisi ei parane kevään aikana. Näin kuuluukin olla, jos kehityt samalla tahdilla kuin kurssilaiset keskimäärin!
  • Ota huomioon, että tulosanalyysi kertoo kehittymisestäsi suhteessa muihin kauppiskurssilaisiin. Jos haluat nähdä kuinka koetuloksesi kehittyvät kevään aikana, kirjaa itsellesi ylös harjoituskokeista saamasi pisteet ja voit seurata omien koetuloksiesi kehitystä. Voit kirjata ylös myös ainekohtaiset pisteet, jolloin voit seurata kehitystäsi myös erikseen jokaisessa oppiaineessa.