Nuori nainen opiskelee keskittyneesti pöydän ääressä

Testaa taitosi

Kauppiksen lähtötasotesti

Kokeile Mafyn lähtötasotestillä, miten hyvin hallitset matematiikkaa, yhteiskuntaoppia ja historiaa.

Siirry Mafynetin lähtötasotestiin alla olevan painikkeen kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä Mafynetin käyttäjätunnuksia, voit luoda maksuttomat tunnukset aukeavasta ikkunasta. Pääset samalla tutustumaan kauppiskurssin näyteversioihin.

Miksi lähtötasotesti kannattaa tehdä?

Lähtötasotestin avulla pääset testaamaan matematiikan, historian ja yhteiskuntaopin osaamisesi. Testin tulokset auttavat sinua arvioimaan omat vahvuutesi eri oppiaineissa. Tästä on hyötyä, kun mietit, miten opiskeluaika kannattaa jakaa eri oppiaineiden välillä. Jos huomaat, että joku vahvana pitämäsi aine onkin muita aineita heikommalla pohjalla, suosittelemme käyttämään enemmän aikaa juuri tämän aineen opiskeluun.

Varaa rauhallinen tila ja aika testin tekemiseen.

Kattava analyysi kokeen tuloksista

Liittymällä kauppislistalle saat sähköpostiisi koeanalyysin lähtötasotestin tuloksista. Koeanalyysin avulla pääset vertaamaan omaa koetulostasi muiden kokeen tehneiden tuloksiin. Näin näet, mikä on oma lähtötasosi verrattuna muihin kauppishakijoihin. Lisäksi saat muuta hyödyllistä tietoa kauppishakuun ja pääsykoeharjoitteluun liittyen, kuten tuoreimmat tiedot pääsyvaatimuksista sekä tehokkaaksi todettuja opiskeluvinkkejä luku-urakan tueksi.

 

Kokeen jälkeen

Jos huomaat, että lähtötasosi on todella alhainen, älä lannistu vaan aloita heti pääsykokeisiin harjoittelu. Sisäänpääsy on mahdollista, vaikka opiskelun aloittaisi nollasta tai lähes nollasta!