Lääkis valmennuskurssit

Mafyn opiskelijat saivat 72 % lääkiksen pääsykoepaikoista vuonna 2022

Lääkiskurssit, joilla koet oppimisen ilon

Opit etenemällä omaan tahtiisi

Opetus on aidosti yksilöllistä, sillä ryhmässä on maksimissaan 16 opiskelijaa opettajaa kohti. Voit aloittaa miltä tahansa lähtötasolta ja edetä sitä vauhtia, kun opit asioita. 

Edistymisnäkymä ja kertaustoiminto

Mafynetti-sovelluksesta näet edistymisesi konkreettisesti. Automaattisella kertaustoiminnolla varmistat, että laskurutiinisi kehittyy ja oppimasi asiat eivät pääse unohtumaan. 

LISÄTIETOA VALMENNUSKURSSEISTA

 

Saat tukea opiskelun rytmittämiseen

Saat henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan, joka auttaa sinua opiskelusi suunnittelussa ja tukee ja kannustaa sinua koevalmistautumisessa. Tutustu opiskeluvalmentajiin.

Kurssilaisemme hallitsevat pääsykoetilastoja

Pääsykoevalinnassa jaettiin kevään 2022 yhteisvalinnassa 504 aloituspaikkaa, joista Mafyn lääkiskurssilaisille meni 361 paikkaa.

Sisäänpäässeihin on laskettu vain ne opiskelijat, jotka tavoitimme ja jotka ilmoittivat päässeensä sisään. Mafyn kurssi 4,0-kertaisti mahdollisuuden päästä sisään vuonna 2022 pääsykoevalinnassa.

Palautteen tuloksia
%
%
%

Mitä kurssilaisemme sanovat?

Ohessa on muutama keskiarvo, joista olemme eniten ylpeitä kauden 2021-2022 lääkiskursseilta. Julkaisemme kaiken kurssipalautteen sellaisenaan sensuroimatta tai valikoimatta. Näin varmistamme, että kurssiamme harkitsevat voivat palautteeseen tutustumalla saada rehellisen kuvan siitä, mitä kursseiltamme voi odottaa.

Kurssilaisten kokemuksia

Opiskele mieleiselläsi tavalla

Voit valita opetusta sisältävän lääkiksen valmennuskurssin tai opiskella omatoimisesti itseopiskelupaketeilla.

Lähi- ja nettiopetus

Lääkiskurssit

Lääkiskurssille voit osallistua lähtötasostasi riippumatta! 

Järjestämme kursseja

Lisätietoa valmennuskursseista

Itseopiskelu

Lääkiksen itseopiskelupaketit

Itseopiskelupaketit sisältävät Mafynetin kattavat oppimateriaalit fysiikan, kemian ja biologian itsenäiseen opiskeluun sekä harjoituskokeita koetaktiikan kehittämiseen. Mukana tulevasta laajasta opiskeluoppaasta saat ohjeita ja vinkkejä koevalmistautumiseen. Itseopiskelu Premium -paketti sisältää lisäksi henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan opiskelusi tueksi.

Itsenäiseen opiskeluun soveltuvia paketteja ovat

Lisätietoa itseopiskelupaketeista

Mikä kurssivaihtoehto on paras sinulle?

Lääkikseen voi päästä monenlaiselta pohjalta. Voit valita neljästä erilaisesta opiskelumuodosta omaan osaamistasoosi ja elämäntilanteeseesi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon.

Valmennusta, jossa ylität itsesi

Innostu oppimisesta ja vie osaamisesi uudelle tasolle!

Oppitunnit

Miksi Mafyn kursseilla ei luennoida?

Mafylla jokainen oppitunti on pienryhmäopetusta. Kursseilla ei pidetä suuria massaluentoja, sillä ne olisivat lähes kokonaan ajan tuhlausta! Lääkiskurssin opiskelijoilla on hyvin erilaiset taustat, ja siksi luennot ovat vain pienelle osalle opiskelijoista sopivan tasoisia. Suurimmalle osalle luento on joko liian helppo tai liian vaikea. 

Luentojen sijaan opiskelet aktiivisesti Mafynetillä, ja opettaja opettaa sinua henkilökohtaisesti. Heti opetustuokion jälkeen pääset tekemään Mafynetistä oppimaasi asiaan liittyviä harjoitustehtäviä, jolloin todella ymmärrät ja opit asian. Yleensä kysymyksiä herääkin tehtäviä tehdessä ja pääset kysymään niitä opettajalta. Kotona keräät listaa asioista, joita haluat käydä opettajan kanssa tunnilla läpi.

Oppituntien ideana on siis, että opettajat säästävät sinun aikaasi selittämällä hankalimmat asiat ja neuvomalla sinua ongelmanratkaisutekniikassa aina silloin, kun sitä tarvitset.

Katso oheinen video saadaksesi tietää lisää!

Mafynetti

Kannustava oppimateriaali

  • Mafynetti auttaa sinua opiskelemaan säännöllisesti ja palkitsee tehdystä työstä.
  • Edistymiskäyrän avulla seuraat omaa etenemistäsi ja voit asettaa itsellesi tavoitteita.
  • Mukana laajat yo-kertausmateriaalit sekä erilliset materiaalit fysiikan ja kemian perusteiden haltuunottoon. Voit siis aloittaa opiskelun miltä tasolta tahansa.

Katso videolta, miten Mafynetti toimii!

Opiskeluvalmennus

Miten opiskelu­valmennus auttaa lääkishaussa?

Lääkishaku vaatii hyviä opiskelurutiineja. Työn ja levon pitää olla tasapainossa ja aikataulusuunnittelussa tarvitaan realismia. Opiskeluvalmennus on ollut avainasemassa monen kursseiltamme sisäänpäässen opiskelijan menestymisessä.

Henkilökohtainen opiskeluvalmennus kuuluu kaikkiin lähi- ja nettiopetuskursseihin sekä Itseopiskelu Premiumiin.

Tutustu opiskeluvalmentajiiemme omiin kokemuksiin videolla!

Lue lisää lääkishausta