Lääkis valmennuskurssit

Mafyn opiskelijat saivat 67 % lääkiksen pääsykoepaikoista vuonna 2023

Kurssilaisemme hallitsevat pääsykoetilastoja

Pääsykoevalinnassa jaettiin kevään 2023 yhteisvalinnassa 509 aloituspaikkaa, joista Mafyn lääkiskurssilaisille meni 343 paikkaa.

Sisäänpäässeihin on laskettu vain ne opiskelijat, jotka tavoitimme ja jotka ilmoittivat päässeensä sisään.

Lääkiskurssit, joilla koet oppimisen ilon

Opit etenemällä omaan tahtiisi

Opetus on aidosti yksilöllistä, sillä ryhmässä on maksimissaan 16 opiskelijaa opettajaa kohti. Voit aloittaa miltä tahansa lähtötasolta ja edetä sitä vauhtia, kun opit asioita. 

Edistymisnäkymä ja kertaustoiminto

Mafynetti-sovelluksesta näet edistymisesi konkreettisesti. Automaattisella kertaustoiminnolla varmistat, että laskurutiinisi kehittyy ja oppimasi asiat eivät pääse unohtumaan. 

Hakeminen lääkikseen

 

Saat tukea opiskelun rytmittämiseen

Saat henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan, joka auttaa sinua opiskelusi suunnittelussa ja tukee ja kannustaa sinua koevalmistautumisessa. Tutustu opiskeluvalmentajiin.

Mitä kurssilaisemme sanovat?

 

Jos haluat lääkikseen tai edes oppia mitä tahansa mafy on sun juttu. Voit aloittaa mistä tahansa, sut kohdataan yksilönä, opettajat on mahtavia ja tukea löytyy kaikkeen ja jopa sellaiseen mihin et tiennyt sitä tarvitsevasi. Tämä on ollut paras sijoitus elämässäni.” Lääkiskurssilainen 2022-2023

”Vaikka en pääsisi tällä kertaa yliopistoon, niin ainakin sain todella hyvän pohjan tulevaisuutta varten. Mafyn kanssa vuodessa opin enemmän kuin koko lukion aikana.” Lääkiskurssilainen 2022-2023

Kurssi on täysin kymppi! Olen kehittynyt niin paljon etten uskokaan, jaksanut opiskella ja ylittänyt itseni kerta toisensa jälkeen. Ymmärsin että työ pitää tehdä itse mutta sen ei tarvitse olla pelkkää suossa rämpimistä.” Lääkiskurssilainen 2022-2023

Palautteen tuloksia
%
%
%

Ohessa on muutama keskiarvo, joista olemme eniten ylpeitä kauden 2022-2023 lääkiskursseilta. Julkaisemme kaiken kurssipalautteen sellaisenaan sensuroimatta tai valikoimatta. Näin varmistamme, että kurssiamme harkitsevat voivat saada rehellisen kuvan siitä, mitä kursseiltamme voi odottaa.

Kurssilaisten kokemuksia

Mikä kurssivaihtoehto on paras sinulle?

Lääkikseen voi päästä monenlaiselta pohjalta. Voit valita neljästä erilaisesta opiskelumuodosta omaan osaamistasoosi ja elämäntilanteeseesi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon.

Valmennusta, jossa ylität itsesi

Innostu oppimisesta ja vie osaamisesi uudelle tasolle!

Opiskele mieleiselläsi tavalla

Voit valita opetusta sisältävän lääkiksen valmennuskurssin tai opiskella omatoimisesti itseopiskelupaketeilla.

Lähi- ja nettiopetus

Lääkiskurssit

Lääkiskurssille voit osallistua lähtötasostasi riippumatta! 

Järjestämme kursseja

Lisätietoa valmennuskursseista

Itseopiskelu

Lääkiksen itseopiskelupaketit

Itseopiskelupaketit sisältävät Mafynetin kattavat oppimateriaalit fysiikan, kemian ja biologian itsenäiseen opiskeluun sekä harjoituskokeita koetaktiikan kehittämiseen. Mukana tulevasta laajasta opiskeluoppaasta saat ohjeita ja vinkkejä koevalmistautumiseen. Itseopiskelu Premium -paketti sisältää lisäksi henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan opiskelusi tueksi.

Itsenäiseen opiskeluun soveltuvia paketteja ovat

Lisätietoa itseopiskelupaketeista

Opiskeluvalmennus

Miten opiskelu­valmennus auttaa lääkishaussa?

Lääkishaku vaatii hyviä opiskelurutiineja. Työn ja levon pitää olla tasapainossa ja aikataulusuunnittelussa tarvitaan realismia. Opiskeluvalmennus on ollut avainasemassa monen kursseiltamme sisäänpäässen opiskelijan menestymisessä.

Henkilökohtainen opiskeluvalmennus kuuluu kaikkiin lähi- ja nettiopetuskursseihin sekä Itseopiskelu Premiumiin.

Tutustu opiskeluvalmentajiiemme omiin kokemuksiin videolla!

Lue lisää lääkishausta