Lääkiksen itseopiskelupaketit

Huippu-urheilijaksi ei tulla pelkästään kovalla motivaatiolla ja treenaamisella. Pitää lisäksi treenata oikeita asioita. Suunnittelua tarvitaan niin ravinnon, treenien sisällön, levon määrän ja muun elämän yhteensovittamiseksi. Siksi urheilijoilla on valmentajat.

Lääkishaku on vähän samanlaista. Lääkikseen pääsemiseksi ei tarvita lahjakkuutta, vaan suuri määrä oikeanlaista harjoittelua.

Mafynetti on sinun valmentajasi lääkikseen. Mafynetissä opiskelun suunnittelutyö on tehty puolestasi, jotta sinä voisit keskittyä vain opiskelemiseen. Mafyn Lääkis-itseopiskelupaketeillla saat kaiken irti itsenäisestä opiskelusta.

Tuotevalikoima

Lääkiksen pääsykokeisiin opiskeleminen on kovaa työtä, mutta hakumatkaa ei ole pakko kulkea yksin. Voit valita tueksesi monelle hakijalle korvaamattoman opiskeluvalmentajan ja simuloidut harjoituskokeet oikeassa koesalissa.

Mafynetin Lääkis-oppimateriaali

 

Mafynetin Lääkis-oppimateriaalin teoriat ja tuhannet tehtävät kattavat koko lääkiksen valintaperusteiden mukaisen oppimäärän. Et tarvitse lukiokirjoja tai mitään aiempia pohjatietoja aloittaaksesi opiskelun. Eritasoisten tehtävien ja vihjeiden sekä malliratkaisuiden avulla voit opiskella sujuvasti koko lukio-oppimäärän täysin itsenäisesti.

Autenttista lääkiskoeharjoitusta saat käyttämällä Mafynetin kaavaeditoria sekä Mafynetin sähköistä laskinta. Lisäksi käytössäsi on kaavaliite ja Mafy-taulukot.

Tee lähtötasotesti

Opiskeluvalmennus

Opiskeluvalmentaja on hakuprosessin läpi käynyt opiskelija, joka on henkilökohtaisena tukenasi haun aikana. Opiskeluvalmentajan kanssa teet lukusuunnitelman, seuraat edistymistäsi ja pohdit itsellesi sopivia opiskelutekniikoita.

Vuosien mittaan olemme huomanneet, että opiskeluvalmentaja auttaa merkittävästi sopivan (riittävän mutta ei liiallisen) opiskelumäärän löytämisessä ja tyypillisimpien virheiden välttämisessä.

Simuloidut harjoituskokeet koesalissa

Valintakokeessa menestyminen rakentuu erinomaisen aineenhallinnan lisäksi itsevarmuudesta, paineensietokyvystä, hyvästä koestrategiasta sekä taidosta tehdä nopeasti hyviä päätöksiä kokeessa.

Vain harjoittelemalla kehittyy, joten Itseopiskelu Premium -kurssiin kuuluvat simuloidut harjoituskokeet oikeassa koesalissa. Saat kokeesi myös pisteytettynä takaisin.

Valitse sinulle sopiva itseopiskelupaketti

Lääkiksen pääsyvaatimukset

Lue lisää yhteisvalinnasta, valintakokeista sekä pisterajoista. Hakusivuilta löydät lisäksi hyödyllisiä opiskeluvinkkejä sekä lääkiksen vanhoja pääsykokeita.

Siirry hakusivulle