Opiskeluvalmentajat

Opiskeluvalmentajamme ovat lääkiskurssilaisten tukena vaativan valintakoevalmistautumisen aikana.

Jaakko Alasuvanto

Opiskeluvalmennuksen johtaja, opiskeluvalmennus­koordinaattori

Olen työskennellyt MAFY:lla lääkiskurssien alusta asti fysiikan ja matematiikan opettajana, sekä nyt neljättä vuotta opiskeluvalmennustiimin vetäjänä. Harrastuksiini kuuluu aktiivinen boulderkiipeily ja tanssi. Uskon, että kokemukseni auttaa meitä löytämään sinulle toimivan opiskelurytmin ja opiskelumetodit. Ole rohkeasti yhteydessä minuun, mikäli sinulla on jotain asiaa opiskeluvalmennukseen liittyen!

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on opiskeluvalmennukseen liittyen asiaa tai kysyttävää!

Ota yhteyttä

Aija Söyrinki

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opinnot Oulun yleislääketieteellisessä 2021. Lääkärin ammatti on ollut unelmani lukioajoista saakka, mutta tuolloin tavoitteellinen kilpaurheilu vei suurimman huomioni. Lääkiksen ovet avautuivat kolmannella hakukerralla, jolloin priorisoin opiskelut kärkipaikalle. Jokaisella hakukerralla käytössäni oli Mafyn valmennusmateriaalit ja viimeisellä kerralla myös opintovalmentaja, josta todella inspiroiduin ja sain parhaimmat vinkit hakuprosessiin. Unelmieni opiskelupaikan saavutin lopulta kovan työn, rutiinien, oikeiden opiskelutekniikoiden ja hyvän itseluottamuksen ansiosta. Opintovalmentajana haluan auttaa, motivoida ja tsempata sinua kohti suurta unelmaa.

Aleksi Hautamäki

Opiskeluvalmentaja

Aloitin hammaslääketieteen opinnot Helsingin yliopistossa vuonna 2021, johon pääsin ensimmäisellä yrityksellä. Hyvät rutiinit, terveet elämäntavat ja positiivinen fiilis olivat avain onneen ja hammaslääkiksen ovet aukesivat! Valmentajana haluan auttaa sinua pääsemään kiinni rutiiniin ja sitä kautta tehokkaaseen oppimiseen. Sovitetaan yhdessä lukeminen omaan arkeesi niin, että jaksat painaa koko prosessin läpi kunnialla loppuun!

Amanda Tuokko

Opiskeluvalmentaja

Aloitin yleislääketieteen opinnot Turussa vuonna 2021. Hakukertoja kertyi neljä, joiden aikana opiskelin myös vuoden biokemiaa. Minulle oikeiden opiskelutekniikoiden ja ajanhallinnan löytämisessä oli paljon opittavaa, mutta lopulta MAFY:n kattavat materiaalit ja opiskeluvalmentajan korvaamaton tuki nostivat oppimiseni lääkiksen sisäänpääsyyn tarvittavalle tasolle. Haluan opiskeluvalmentajanasi tehdä opiskelustasi mahdollisimman laadukasta, vapaa-aikaa ja lepoa unohtamatta. Tehdään tästä hakukerrasta juuri se, jolla saavutat unelmiesi koulupaikan!

Angeza Sher Agha

Opiskeluvalmentaja

Aloitin hammaslääketieteen opinnot Helsingin Yliopistossa vuonna 2021, jonka ovet avautuivat minulle kolmannella hakukerralla. Valmistuin lukiosta vuonna 2018, jonka jälkeen pääsin opiskelemaan farmasiaa 2019. Huomasin, että farmasia ei ollutkaan minun juttuni, joten hain vielä kaksi kertaa, mikä todella kannatti. Ratkaisevat tekijät sisäänpääsyssäni olivat oikeat opiskelutekniikat sekä simuloidut harjoituskokeet, joissa pääsin oikeasti testaamaan omaa osaamistani ja harjoitella paineen- ja stressinsietokykyjä!
Opiskeluvalmentajanasi haluan auttaa sinua löytämään tasapainon elämään lukemisen ja vapaa-ajan välillä sekä tukea ja kannustaa sinua kohti unelma-ammattiasi!

Anni Marjakangas

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opiskelut Tampereen lääketieteellisessä vuonna 2021, jonka ovet avautuivat minulle toisella hakukerralla. Ratkaisevat tekijät sisäänpääsyssäni olivat oikeat opiskelutekniikat sekä järkevä aikataulutus. Näiden avulla lukuprosessi ei tuntunut liian rankalta ja sain itsevarmuutta omaan tekemiseeni. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa myös sinua löytämään oikean suunnan lukemisessasi, sekä kannustaa ja tukea unelmiesi opiskelupaikan saavuttamisessa!

Anttoni Korhonen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opinnot Helsingin hammaslääketieteellisessä kurssilla 2021. Tätä ennen valmistuin Sibelius-lukiosta vuonna 2016, jonka jälkeen opiskelin farmaseutin tutkinnon. Ensimmäistä tutkintoa opiskellessa hammaslääketiede alkoi kolkuttamaan takaraivossa, ja valmistuttuani otin itseäni niskasta kiinni ja hankin Mafyn lääkispaketin. Aloitin opiskelun syyskuussa, josta fysiikan osaaminen oli nollapohjalta. Oikeanlaisen aikatauluttamisen avulla jaksamiseni ei lopahtanut pitkän työn aikana. Pääsinkin ensi yrittämällä sisään. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa sinua löytämään oikeanlaisen balanssin, luku-urakan ja vapaa-ajan välillä, jossa opiskelun laadukkuus on ensisijaista!

Anu Bergström

Opiskeluvalmentaja

Olen yleislääketieteen opiskelija Turusta, vuosimallia 2019. Hakuja minun polultani löytyy useampia ja olenkin hakenut lääkikseen monesta eri lähtökohdasta. Kahtena viimeisenä hakukertana minulla oli Mafyn materiaalit. Mafynetin ja opiskeluvalmentajani avulla ymmärsin, mistä hakemisessa on oikeasti kyse ja mitä se vaatii. Opiskeluvalmentajanasi haluan auttaa sinua löytämään parhaat mahdolliset opiskelutekniikat ja rutiinit juuri sinulle, lepoa ja vapaa-aikaa unohtamatta!

Arttu Mannila

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opinnot Oulun lääketieteellisessä 2021. Olen alun perin kotoisin Seinäjoelta. Haave lääkärin urasta alkoi jo pienenä poikana. Lukiosta valmistuin 2018 keväällä, jonka jälkeen kävin armeijan pois alta. Lukiopaperit eivät olleet kovin hyvät, joten itse keskityin pääsykokeeseen. Luin kolme vuotta pääsykokeisiin, minkä jälkeen onnistuin. Kovalla työllä ja Mafynetin avulla kuka vaan voi päästä sisään lääketieteelliseen!

 

Aurora Uotila

Opiskeluvalmentaja

Aloitin hammaslääketieteen opinnot Turun yliopistossa vuonna 2021. Takanani oli jo useampi hakukerta, joista kahtena viimeisimpänä käytin Mafynettiä. Mafyn ansiosta opin viimein oikeat opiskelutekniikat sekä loin kunnon rutiinit, joihin sisältyi myös tarpeeksi lepoa ja vapaa-aikaa. Tieni lääkikseen ei ole ollut helppo, joten nyt opona haluan auttaa sinua välttämään kaikki ne turhat virheet, joita itse tein, ja siten maksimoimaan sisäänpääsysi mahdollisuudet. Kova työ palkitaan, aina!

 

Camilla Sosala

Opiskeluvalmentaja

Aloitin hammaslääketieteen opinnot Turussa vuonna 2021. Lukiosta valmistuin vuonna 2017. Hain ensin neljä kertaa yleiselle, mutta kiinnostukseni vaihtui kesken kaiken hammaslääketieteen puolelle, jonne pääsin ensimmäisellä yrityksellä. Aiemmat hakuni yleisen puolelle kaatuivat aluksi puutteelliseen laskurutiiniin ja sen jälkeen vahvaan koejännitykseen. MAFY oli käytössä kolmella viimeisellä hakukerrallani, ja heidän materiaalien avulla lopulta pääsin sisään. Avaimet sisäänpääsyyni olivat laskurutiinin hiominen, aikataulutus sekä riittävä lepo. Oma opiskeluvalmentajani oli erittäin tärkeä tuki ja turva, jonka avulla taas sain lievennettyä koejännitystäni ja kasvatettua itsevarmuutta. Nyt olen täällä tukemassa ja auttamassa sinua, jotta saavutat tavoitteesi!

 

Camilla Vuokko

Opiskeluvalmentaja

Aloitin hammaslääketieteen opinnot Turun yliopistossa syksyllä 2021. Tieni ei hammaslääkikseen ollut helppo, sillä pääsin sisään vasta 4. hakukerralla. Olen tiennyt pienestä pitäen haluavani lääkikseen, mutta 2019 otin toisen alan opiskelupaikan vastaan ja ehdin opiskella kyseisiä opintoja muutaman vuoden. Kahdella viimeisellä hakukerrallani käytin Mafyn materiaaleja, ja koen sen olevan ratkaiseva tekijä sisäänpääsyäni ajatellen. Opiskeluvalmentajanasi haluan tukea ja tsempata sinua kohti unelmiasi. Yhdessä voimme etsiä sinulle sopivan balanssin elämään hakukevään ohelle, ja kehittää niitä tekijöitä, jotka mahdollistaa pääsysi lääkikseen ensi keväänä!

 

Eeli Aavasalo

Opiskeluvalmentaja

Olen vuosimallia 2018 aloittanut yleislääketieteen opiskelija Turun Yliopistosta. Paljasjalkaisena turkulaisena jäin kotiseudulleni opiskelemaan, kun ovet avautuivat Mafyn avulla viimeisenä hakuvuotena. Oma matkani unelmieni opinahjoon sisälsi neljät pääsykokeet, joista kahteen valmistauduin tosissani. Vaiherikkaaseen haku-urakkaani on sisältynyt mm. keskivaikea lukihäiriö, tasapainoilu kilpaurheilun ja lukemisen välillä sekä välivuosi armeijassa. Sisäänpääsyn kannalta oleellista on rakentaa hyvät rutiinit, tehokas opiskelutekniikka ja taata mahdollisuus myös levolle sekä stressinhallinnalle. Haku lääkikseen on kuin bussimatka: toisilla bussi pääsee nopeammin perille kuin toisilla, mutta töitä tekemällä kaikilla on sama päätepysäkki: lääkis. Opiskeluvalmentajana lupaan tehdä parhaani sen eteen, että sun bussi pysähtyisi tänä vuonna lääkiksen eteen!

Eevi Antikainen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opiskelut Helsingin eläinlääketieteellisessä 2020. Hain ensimmäisen kerran lukiosta suoraan, mutta laskurutiini jäi vielä puutteelliseksi. Välivuoden aikana opin paljon opiskelutekniikoista ja ymmärsin mitä kokeessa onnistuminen vaatii. Vaikka pääsykokeeseen valmistautuminen on haasteita täynnä, sopivan tasapainon lukemisen ja vapaa-ajan välillä löydyttyä jaksaa lukea uupumatta loppuun asti!

Elias Soukola

Opiskeluvalmentaja

Olen vuosimallia 2020 oleva opiskelija Kuopion yleislääkiksessä. Tehokas ja jatkuva rutiini opiskeluun, inhimilliset työmäärät sekä positiivinen ja itsevarma fiilis omaan tekemiseen koko hakukevään ajan olivat ne mun avaintekijät, joiden avulla avasin oven lääkikseen ensiyrittämällä. Sisäänpääseminen ei vaadi ihmeitä – riittävä määrä oikeita juttuja opiskelutekniikassa, aikataulutuksessa ja positiivisessa asenteessa on tarpeeksi välttämään tai voittamaan se pahamaineinen hakulimbo. Opiskelijavalmentajana olen auttamassa sua löytämään sun omat avaintekijät, joiden avulla saavutat tavoitteesi.

Elina Latva-aho

Opiskeluvalmentaja

Olen yleislääketieteen opiskelija Oulusta vuosimallia 2021. Pääsin sisään kolmannella yrityksellä, joista kahdella viimeisellä kerralla käytössä ollut Mafy muodostui monien hyvien ominaisuuksiensa takia sisäänpääsyni kulmakiveksi. Muita avaintekijöitä olivat rutiinit, opon tuki sekä levon ja työn sopiva balanssi. On tärkeää löytää itselle parhaimmat opiskelutavat ja sopivasti haastava aikataulu, jotta lukeminen tuntuu mielekkäältä eikä uuvuta liikaa. Opona haluan auttaa sinua löytämään avaimet sisäänpääsyyn sekä tsempata ja tukea sinua koko hakuprosessin ajan!

 

Ella Kokko

Opiskeluvalmentaja

Opiskelen Turun lääkiksessä kolmatta vuotta. Hakeminen lääkikseen on itselläni lähellä sydäntä, sillä omalle polulleni hakuja sattui useita. Näiden vuosien aikana opin kantapään kautta, mitkä asiat ja tekniikat toimivat hakemisessa ja mitkä eivät. Uskon, että hakukokemuksistani voidaan ammentaa paljon hyviä vinkkejä myös sinun hakuprojektiisi. Opoilussa haluan antaa kaikkeni auttaakseni sinua välttämään kaikki ne sudenkuopat joihin itse matkallani kompuroin ja menestymään pääsykokeessa parhaalla mahdollisella tavalla!

Elli Kykkänen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin lääketieteen opinnot Tampereella vuonna 2021. Itseni kohdalla kolmas kerta toden sanoi ja ovet unelmieni opiskelupaikkaan aukesivat aikaisempien pettymysten jälkeen. Mafynetti auttoi oppimaan opiskelemaan tehokkaasti ja oikein. Osaamisen noustua jo hyvälle tasolle oikeanlaisten opiskelutekniikoiden ja hyvin suunnitellun ajankäytön seurauksena jo muutaman välivuoden aikana, ratkaisevaa itselleni oli opiskeluvalmennuksen ja harjoituskokeiden kautta hyvän itseluottamuksen löytäminen, jolloin uskoin omiin mahdollisuuksiini ja omaan osaamiseeni. Haluan itse opiskeluvalmentajana auttaa niin opiskeluun liittyvissä teknisissä asioissa kuin myös ajanhallinnassa mutta lisäksi rakentamaan pala palata uskoa ja luottamusta omiin mahdollisuuksiin ja kykyihin sisäänpääsyssä!

Emilia Vakkuri

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opinnot syksyllä 2019 Helsingin hammaslääketieteellisessä. Oma tarinani ei ole se ihan tavallisimmasta päästä. Valmistuin lukiosta keväällä 2012 ja olen hakenut siitä saakka lääkikseen. Lukiossa luin fysiikkaa ensimmäisen pakollisen kurssin ja pääsin fysiikan saloihin ensimmäistä kertaa vasta yo-kirjoitusten jälkeen. Vuodet 2013-2015 olin muiden järjestäjien valmennuskursseilla. 2016 luin täysin itsenäisesti ja loput vuodet olen saanut auttavan käden Mafyltä. Vasta Mafyn avulla tajusin, kuinka lääkikseen haetaan ja mitä haku vaatii. Minulla on myös vaikea lukihäiriö, joka tuonut oman mausteen projektiini. Matkani on ollut pitkä ja raskas. Haluan kannustaa sinua kohti tavoitettasi! Usko itseesi, jossain vaiheessa se palkitaan!

Eveliina Varis

Opiskeluvalmentaja

Aloitin yleislääketieteen opinnot Turussa vuonna 2020. Itse pääsin unelmieni opiskelupaikkaan kolmannella hakukerralla Mafyn avulla. Jokaisesta hyvin erilaisesta hakukerrasta viisastuneena, haluan auttaa sinua muodostamaan tehokkaimmat opiskelutekniikat, selkeän lukusuunnitelman sekä timanttisen koetaktiikan, omaa hyvinvointia unohtamatta. Maksimoidaan yhdessä sun sisäänpääsyn todennäköisyys.

Hanna Huhtala

Opiskeluvalmentaja

Aloitin yleislääketieteen opinnot Tampereella vuonna 2021. Hakemiseen meni itseltä useampi vuosi. Ensimmäiset kerrat kosahtivat yksinkertaisesti huonoihin opiskelumetodeihin. Muutettuani opiskelutyylini MAFY:n avulla optimaaliseksi, osaamiseni nousi nopeasti pääsykoetasolle. Alisuoriuduin silti pääsykokeissa, jolloin päätin ottaa koestrategian ja henkisen valmistautumisen kunnolla työn alle. Tämä tuotti tulosta, ja vihdoin sain vastaanottaa opiskelupaikan lääkiksestä! Opiskeluvalmentajana haluan auttaa niin tehokkaiden opiskelumetodien luomisessa, kuin myös hakemiseen liittyvässä mentaalipuolessa. Haluan olla myös vertaistukena ja minun kanssani voikin vapaasti jutella kaikista hakemisen mieleen tuovista ajatuksista ja tunteista.

 

Hanna Komulainen

Opiskeluvalmentaja

Olen vuonna 2021 sisään päässyt medisiinari Helsingistä. Valmistuin lukiosta 2014 ja sen jälkeen olen työskennellyt Kanadassa hiihtokeskuksessa, sekä opiskellut Aallossa että Helsingin yliopistossa. Pääsykokeeseen olen lukenut opintojen sekä töiden ohella ja sen ansiosta pääsykoe opiskelun sovittaminen yhteen muun elämän kanssa on itselle hyvinkin tuttua. Oman hakuprosessini aikana olen ymmärtänyt oikeanlaisen opiskelutekniikan, levon, opiskelujen suunnittelun, aikataluttamisen sekä opiskelua vastapainottavan tekemisen tärkeyden. Nämä asiat oikein ajoitettuna ja oikeissa suhteissa ovat avain siihen, että opiskelun mielekkyys ja laadukkuus säilyy alusta loppuun ja pääsykokeessa yltää parhaaseen mahdolliseen suoritukseen!

 

Hanna Riekki

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opintoni Tampereen lääkiksessä vuonna 2019. Minulle koulun ovet avautuivat toisen hakukerran myötä. Vaikka haave lääkärin ammatista selkeytyi jo lukiossa, halusin pitää välivuoden ja kerätä voimia matkustellen. Ensimmäinen hakukerta oli kuitenkin pitkän opiskelutauon jälkeen kuin isku vasten kasvoja, ja valmistautumisessa tuli tehtyä monta asiaa väärin. Uuvuttavan kevään jälkeen päätin, että ensi kerralla hoidan asiat kunnolla ja Mafya parempaa apuria ei tähän olisi voinut kaivata. Oikeaan opiskelutekniikkaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyminen avasivat aivan uudenlaisen hakukokemuksen ja toivon, että pystyn nyt auttamaan muita hakijoita löytämään itselleen mielekkään ja menestyksekkään tavan unelmiensa tavoitteluun!

Helene Hirvonen

Opiskeluvalmentaja

Olen yleislääketieteen opiskelija Turusta vuosimallia 2021. Oma hakuprosessini alkoi abivuotenani, jolloin jäin niukasti opiskelupaikasta. Pettymyksen jälkeen kokosin itseni ja päätin, että seuraavana vuonna olen lääkiksessä. Ovet opintoihin aukesivatkin suunnitelmieni mukaan toisella hakukerralla, jolloin paikkani varmisti sekä tasapaino opiskelun ja vapaa-ajan välillä että terve usko omaan tekemiseen. Opona autan sinua löytämään juuri sinulle sopivan balanssin opiskeluarjessa, jotta voit luottavaisin fiiliksin edetä kohti tulevaa opiskelupaikkaa! Usko itseesi, työ tekijänsä palkitsee!

Henna Salonen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin yleislääketieteen opiskelut Oulussa 2021 ja sisään pääsin neljännellä yrittämällä. Unelma lääkärin ammatista heräsi jo nuorena, mutta lukioaikana matemaattisten aineiden haasteet ja omat uskomukseni saivat minut epäilemään mahdollisuuksiani. Lopulta valmistuttuani Tampereen urheilulukiosta päätin lähteä pelottomasti tavoittelemaan valkotakkia. Merkittävin oivallukseni oli, että ihminen voi oppia mitä ikinä haluaa. Menestymisen reseptiin kuuluu kova työ, periksiantamattomuus ja itseensä uskominen. Tärkeintä on oppia nauttimaan matkasta. Ennemmin tai myöhemmin kova työ palkitaan!

Heta Rasinkangas

Opiskeluvalmentaja

Olen alun perin Jyväskylästä, mutta nyt kuopiolaistunut, kun kolmas hakukerta sanoi toden ja pääsin opiskelemaan yleislääketiedettä. Kaikki kolme hakukertaani ovat olleet hyvin erilaisia, mutta viimeisellä kerralla käytössäni ollut Mafyn etäkurssi toi toivotun tuloksen. Ratkaisevat tekijät tällä hakukerralla olivat opiskeluiden rytmitys, rutiinien löytäminen sekä itselleni sopivan koetaktiikan hiominen. Näissä kaikissa oma opiskeluvalmentajani oli korvaamattomassa roolissa. Nyt opona haluan auttaa sinua löytämään opiskeluihin varman, mutta stressittömän otteen, jotta saat pääsykokeessa itsestäsi parhaan mahdollisen suorituksen irti.

Ida Inkinen

Opiskeluvalmentaja

Olen toisen vuoden opiskelija Helsingin eläinlääkiksessä. Eläinlääkisopinnot ja eläinlääkärin ammatti ovat olleet haaveitani jo lapsena. Päästäkseni unelmieni opiskelupaikkaan hain kaksi kaksi kertaa, molemmilla kerroilla Mafynettiä käyttäen. Ensimmäisellä hakukerralla lukuaika loppui kesken, mutta tiesin saavuttaneeni hyvän pohjan josta oli helppo jatkaa seuraavana syksynä. Oma opiskeluvalmentajani oli minulle korvaamaton tuki molemmilla hakukerroilla, ja toivon että minusta on myös suuri apu tuleville lääkisläisille.

Iia Reiju

Opiskeluvalmentaja

Aloitin lääkisopinnot Helsingin ruotsinkielisellä linjalla vuonna 2021. Hakukertoja itselleni kertyi kolme, joista kahtena viimeisenä minulla oli käytössä Mafyn valmennuskurssit. Avaintekijöinä sisäänpääsyni kannalta viimeisenä hakukertanani oli ehdottomasti omannäköisten rutiinien luominen, vahva laskurutiini sekä tasapaino vapaa-ajan, työn ja opiskelun välillä. Opona toivon pystyväni auttamaan juuri sinua omien rutiinien luomisessa ja tukemaan läpi lukuprosessin. Usko itseesi, kova työ palkitaan lopulta!

Ilona Henriksson

Opiskeluvalmentaja

Opiskelen kolmatta vuotta Tampereen lääketieteellisessä, jonne ovet aukenivat toisella hakukerralla. Hyvin suunnitellun lukuaikataulun ja oikeiden opiskelutekniikoiden avulla koko lukuprosessi tuntui mielekkäältä ja pääsykokeeseen oli mukava mennä.
Opiskeluvalmentajana haluan auttaa samanlaisen kokemuksen luomisessa!

Ilona Kauppinen

Opiskeluvalmentaja

Opiskelen Oulun lääkiksen yleisellä, jossa pääsin aloittamaan opinnot 2020 kolmannen hakukerran jälkeen. Nyt sisäänpääsyn jälkeen voin ehdottomasti todeta, että opinnot ovat olleet kaiken sen työn arvoiset ja haluankin nyt auttaa myös sinua saavuttamaan unelmasi. Oma hakutarinani sisälsi kolme erilaista hakukertaa. Hakuprosessini aikana sain MAFY:ltä kaikki eväät sisäänpääsyä varten. Sisäänpääsyäni ajatellen koen ratkaiseviksi tekijöiksi rautaisen rutiinin luomisen, MAFY:n selkeät materiaalit, sekä oikealla tavalla armollisen tekemisen. Sisäänpääsyn eteen on tärkeää painaa kunnolla hommia, kuitenkaan riittävää vapaa-aikaa ja muuta elämää unohtamatta. Minulle opiskeluvalmentaja oli tärkeä voimavara, jonka avulla sekä lukusuunnitelma, että oma pää pysyivät kasassa. Opiskeluvalmentajana tulen olemaan tukenasi koko hakuprosessin ajan. Yhdessä pääsemme työskentelemään kohti jaettua tavoitetta – unelmien opiskelupaikkaasi!

Kira Lindberg

Opiskeluvalmentaja

Olen lääketieteen opiskelija Turusta. Hain itse lääkikseen vuonna 2017, ja ilokseni pääsin kouluun ensiyrittämällä. Henkilökohtaisista syistä johtuen jouduin kuitenkin jättämään opintoni tauolle, ja aloitinkin lääkiksessä viime vuonna 2019. Pääsykokeisiin valmistautuessani olisin itse kaivannut rinnalleni henkilöä, joka olisi ollut tukena ja turvana sekä tsemppaassa kohti yhtä elämäni suurimmista koitoksista. Nyt opiskeluvalmentajana haluan olla sinulle juuri se tyyppi. Tiedän, mitä pääsykokeissa menestyminen vaatii. Tiedän myös, että sinulla on kaikki ne vaadittavat asiat. Minä vain autan sinua löytämään ne.

Krista Kulmala

Opiskeluvalmentaja

Aloitin lääkisopinnot Tampereella vuonna 2021. Olen hoitoalan alanvaihtaja, minkä vuoksi hakuväylänäni toimi ainoastaan valintakoe. Käytin hakiessani opiskelumateriaalina Mafynettiä ja sen avulla nostin mm. fysiikan taitoni nollapohjalta sisäänpääsytasolle. Minulta löytyy samalla muutaman vuoden kokemus töiden ja pääsykoeopiskelun yhdistämisestä ja odotan innolla pääseväni jakamaan matkan varrella oppimiani vinkkejä myös sinulle. Opiskeluvalmentajana haluan olla hakijan tukena koko hakuvuoden ajan tsempaten parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Kuten oma Mafyn opiskeluvalmentajani teki kanssani, myös minä autan parhaan kykyni mukaan valmennettavaani pysymään aikataulussa ja hiomaan opiskelutekniikan sekä koestrategian kuntoon. Jos minä pystyin tähän, niin sinäkin pystyt!

Laura Muhonen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opiskelut Tampereen lääketieteellisessä vuonna 2020. Valmistuin lukiosta keväällä 2014 ja silloin lääkis oli jo vahvasti mielessä. Ensimmäiset hakukertani lääkikseen eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta, joten annoin mahdollisuuden toiselle vaihtoehdolleni, farmasialle. Koko opiskelujeni ajan lääkikseen haku kuitenkin pyöri mielessä ja valmistuttuani farmaseutiksi keväällä 2018 aloitin pääsykokeisiin lukemisen uudelleen. Hankin itselleni Mafyn itseopiskelupaketin, jonka avulla sain laskurutiinini todella hyväksi. Kevään pääsykokeessa kuitenkin jännitin todella paljon ja opiskelupaikka jäi haaveeksi. Seuraavaksi vuodeksi otin avukseni myös opiskeluvalmentajan ja harjoituskokeet ja ne todella kannatti! Opiskeluvalmentajan avulla oivalsin ne kompastuskivet, joita olin aikaisempina vuosina toistanut. Opiskeluvalmentajanasi haluan auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan opiskelutekniikan, tasapainon lukemisen ja levon välille sekä tsempata sinua kohti unelmien opiskelupaikkaasi!

Laura Nurmi

Opiskeluvalmentaja

Olen aloittanut vuonna 2021 yleislääketieteen opinnot Helsingissä. Opiskelin jo toista alaa aikaisemmin kunnes ymmärsin kuinka kova palo minulla lopulta oli lääketiedettä kohtaan. Hakuprosessini kesti 1,5 vuotta, jonka aikana opiskelin pääsykoeaineet täysin nollasta siihen pisteeseen että pääsin sisään. Päättäväisyyden ja hyvin rutiinien lisäksi MAFY:stä oli todella suuri apu lukemisen rytmittämiseen. Aito innostus luonnontieteitä kohtaan, oman kehityksen näkeminen sekä unelma lääkiksestä motivoivat jaksamaan, mutta myös lepo sekä aktiivinen vapaa-aika ja hyvä tukiverkosto antoivat energiaa pitkiin päiviin. En ollut lukenut pääsykoeaineita ollenkaan lukiossa, mutta MAFYn avulla pystyin ottamaan haltuun aineet ja treenaamaan omia heikkouksia sekä huolehtimaan siitä, että tekeminen pysyy laadukkaana. Vaikka olin hyvin itsenäinen ja kurinalainen opiskelija, koin että suunnittelu sekä omien ajatusten jakaminen opon kanssa oli todella hyödyllistä, ja sain vahvistusta sille että opiskeluni on oikeanlaista. Opona autan sinua löytämään tasapainon lukemisen ja vapaa-ajan välillä. Samalla autan hiomaan opiskelutekniikkaa sekä löytämään keinoja laadukkaan opiskelun ylläpitämiseen. Lisäksi autan jaksamaan haastavissa tilanteissa ja uskomaan että kovalla työllä mikä tahansa on saavutettavissa!

Lauri Elenius

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opinnot Tampereen lääketieteellisessä 2021. Alanvaihtajana ja perheellisenä sain ottaa tuntumaa pääsykokeeseen useamman kerran. Tutuksi on tullut muutama kurssi iltalukiossa, toisen valmennuskurssiyrityksen tuote ja Mafyn lähiopetus sekä viimeiseen, onnistuneeseen pääsykokeeseen valmentauduin Mafyn itseopiskelumateriaalin parissa. Kilometrejä on jo muutama kasarilapsella mittarissa. Olen elävä todiste siitä miten riittävällä motivaatiolla, määrätietoisuudella ja oikea-aikaisella laadukkaalla avulla unelmasi ovat ulottuvillasi. Mennään loppuun asti!

Lauri Setälä

Opiskeluvalmentaja

Aloitin yleislääketieteen opiskelut Turussa 2019 enkä ole katunut hetkeäkään. Hakuprosessiini kului kaksi hakukertaa, kun ensimmäisellä yrittämällä jäin niukasti parin pisteen päähän lääkispaikasta. Molemmilla hakukerroilla Mafy vahvisti entisestään käsitystäni mm. rytmityksen, tehokkaan opiskelun ja palautumisen merkityksestä. Huomasin myös sen, että elämästä voi ja kuuluukin nauttia myös luku-urakan aikana, vaikka töitä riittäisikin. Jokainen ihminen on yksilö ja kokonaisuus, mikä tulee ottaa huomioon hakuprosessissa: mitä juuri Sinä tarvitset saavuttaaksesi unelmiesi opiskelupaikan? Aion auttaa, tukea ja tsempata Sinua, tuleva kollega, päätyyn asti tässä prosessissa.

Linda Anderson

Opiskeluvalmentaja

Olen yleislääketieteen opiskelija Helsingistä vuosimallia 2021. Valmistuin lukiosta vuonna 2016, jonka jälkeen pääsin opiskelemaan biokemiaa vuonna 2017. Opiskeltuani vuoden siellä, alkoi lääkis kovasti houkuttelemaan. Epäilin sitä kovasti, sillä en ollut lukiossa opiskellut juurikaan fysiikkaa. Hankin itselleni MAFY:n, jonka ansiosta sain fysiikan lähes nollapohjalta sellaiselle tasolle, että pääsin vihdoin kolmannella hakukerralla sisään lääkikseen. Opiskeluvalmentajanasi haluan auttaa sinua löytämään tasapainon elämään lukemisen ja vapaa-ajan välillä sekä tukea ja kannustaa sinua kohti unelma-ammattiasi!

 

Linda Bergkvist

Opiskeluvalmentaja

Olen hammaslääketieteen opiskelija Turun yliopistossa, missä aloitin vuonna 2018. Valmistuin ylioppilaaksi vuonna 2015 ja pääsin suoraan lukiosta opiskelemaan logopediaa. Logopedian opintoihin kuului hammaslääketieteen kurssi, jonka innoittamana minulle syntyi ajatus hakea hampaalle. Lukiosta oli kuitenkin hieman aikaa ja muutamaa kemian kurssia lukuun ottamatta lähdin syksyllä 2017 liikkeelle nollapohjalla, mutta onnistuin pääsemään sisään ensimmäisellä hakukerralla! Hakuvuoteni aikana Mafynetistä oli minulle valtavasti hyötyä, koska sen avulla opiskelin asiat oikeassa järjestyksessä ja tehokkailla opiskelutekniikoilla. Lisäksi opin paljon stressinhallinnasta, aikataulutuksesta ja levon merkityksestä, mikä auttoi minua jaksamaan. Tiedän, kuinka paljon työtä hakeminen vaatii, ja haluan opiskeluvalmentajana auttaa sinua lähtötilanteestasi huolimatta saamaan hakuprosessin eri osa-alueet kuntoon ja saavuttamaan paikan lääkiksestä!

Linda Simola

Opiskeluvalmentaja

Opiskelen nyt toista vuotta Turun yliopistossa lääketiedettä. Ennen medisiinariksi pääsyä opiskelin Jyväskylässä neljä vuotta liikuntabiologiaa, josta sain kandidaatin tutkinnon keväällä 2018 valmiiksi. Ajatus lääketieteellisestä eli jo lukiossa, mutta tuolloin epäluottamus omiin kykyihin vei voiton. Lopulta syksyllä 2017 päätin ottaa härkää sarvista ja lähteä tavoittelemaan unelmaani. Oma hakuprosessini lääkikseen kesti kaksi vuotta, ja ensimmäisellä hakukerralla jäin niukasti sisäänpääsyrajasta. Mafyn avulla sain hiottua fyken nollasta pääsykokeen edellyttämälle tasolle, rytmittämään opiskelun ja vapaa-ajan, sekä erityisesti opin, miten oikeasti opitaan. Opona haluan olla auttamassa juuri sinulle sopivan suunnitelman luomisessa matkalla kohti tavoitettasi!

Linnea Järvinen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin yleislääketieteen opinnot Helsingin yliopistossa 2021. Hakukertoja minulle kertyi kaksi ja molemmilla kerroilla minulla oli Mafyn valmennuskurssi käytössä. Välivuoden jälkeen opiskelin vuoden farmasiaa ja hain vielä opintojeni ohella pääsykokeella lääkikseen. Tärkeintä minulle hakuprosessissa oli hyvän opiskelutekniikan löytäminen, laskurutiinin kehittyminen ja riittävän levon merkityksen ymmärtäminen. Opiskeluvalmentajana haluan tukea ja motivoida sinua koko hakuprosessin ajan ja auttaa juuri sinua pääsemään unelmiesi kouluun!

Maria Ruotsalainen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin lääketieteen opintoni Helsingin yliopistolla vuonna 2019. Oma hakuprosessini alkoi talvella 2017, kun kirjoitin ylioppilaaksi. Lääketieteellinen ja haave lääkäriydestä ovat olleet minulle tärkeitä aina, mutta tuntuivat unohtuvan lukiossa muiden asioiden ohella. Ensimmäisellä hakukerralla olo tuntui yksinäiseltä ja uuvuttavalta, enkä osannut luottaa itseeni. Toisena vuotena MAFY:n ja opiskeluvalmennuksen avulla sain kaipaamani lisätuen, jonka avulla hakuvuodesta tuli mieluisa ja taakka tuntui kevenevän huomattavasti. Vaikka motivaationi hakemiseen oli korkea, helpotti silti puhua siitä, mitä kaikkea vuoden aikana käy läpi. Uskon, että näillä, kovan työn ja levon sopivalla tasapainolla lääkisunelmastani tuli totta ja nyt haluankin auttaa sinua saavuttamaan saman.

Milka Kauhanen

Opiskeluvalmentaja

Oma polkuni nykyisiin opintoihini on ollut vaiheikas. Valmistuin lukiosta 2016, minkä jälkeen lähdin Turkuun opiskelemaan psykologiaa. Opinnot eivät kuitenkaan lopulta tuntuneetkaan omalta, joten päätin vaihtaa alaa hammaslääketieteelliseen. Lukion pohjalta minulla ei ollut tässä vaiheessa mitään perustaa fysiikan ja kemian osalta, mutta 2 vuoden työnteko palkittiin vuonna 2019 päästessäni Kuopioon hammaslääkikseen. Hammaslääkärin ammatti on kuitenkin hyvin tarkkaa hienomotorista työtä, mikä tuli omalla kohdallani haasteeksi opintojen jatkon kannalta. Päätinkin melko nopealla aikataululla hakea yleislääketieteen puolelle samalla, kun opiskelin vielä hammaslääketieteen kursseja, pyörin mukana ainejärjestöhommissa ja kirjoitin opinnäytetyötäni. Yritys kuitenkin kannatti, sillä pääsin Turun lääkikseen syksyllä 2021. Voisi siis sanoa, että minulla on kertynyt kattavasti kokemusta hakemisesta niin suoraan lukiosta, täysipainoisesti välivuoden aikana ja toisaalta viimeisimpänä monen muun vastuun ohella. Olipa tilanteesi mikä tahansa, uskon, että voin olla sinulle suurena tukena rankan pääsykoerutistuksen aikana!

Nea Söderblom

Opiskeluvalmentaja

Olen lääketieteenopiskelija Turusta vuosimallia 2020. Kun lukion jälkeen vuonna 2018 aloitin oman hakurumbani, kulki se useammankin mutkan kautta ennen kuin kolmannella hakukerralla viimein kova työ tuotti tulosta. Opin paljon (osin kantapään kautta) stressinhallinnasta ja riittävän inhimillisen lukuaikataulun laadinnasta, mikä oli eduksi kun viimeisenä hakuvuonna lähdin pääsykoeluvun yhteydessä samalla korottamaan koko yo-todistustani. Muistan edelleen, miten suuri tuki ja turva oma opiskeluvalmentajani minulle itselleni oli lääkishakuviidakossa luoviessa ja toivon, että voin toimia yhtä tärkeässä roolissa osana jonkun tulevan kollegani sisäänpääsytarinaa!

Oona Lotvonen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin yleislääketieteen opinnot Helsingissä vuonna 2021. Hakuhistoriaani kuuluu pääsykokeet neljältä keväältä sekä lukuisia yo-arvosanojen korotuksia. Aikaisempina vuosina pääsykoemenestykseni on kaatunut vääränlaiseen opiskelutekniikkaan sekä laskurutiinin puutteeseen. Olen tehnyt matkallani lääkikseen paljon virheitä, mutta opin myös kääntämään ne edukseni. Siksi pystyn auttamaan sinua välttämään samoja virheitä ja saavuttamaan unelmasi mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti!

 

Oona Väätänen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opinnot Kuopion yleislääketieteellisessä vuonna 2021 kolmannen hakukerran jälkeen. Käytin
kahdella viimeisellä hakukerralla Mafyn itseopiskelumateriaalia, jonka uskon olleen yksi tärkeimmistä
onnistumiseni avaimista. Ehdin suorittaa ympäristötieteen kandin opinnot ennen kuin paikka lääkiksestä
avautui, mikä vaati pääsykoevalmistautumisen ohella paljon aikataulutusta ja sopivassa suhteessa myös
lepoa. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa sinua löytämään itsellesi sopivat rutiinit, aikataulun ja
opiskelutekniikat, jotka auttavat sinua olemaan parhaassa mahdollisessa terässä kevään koitoksia varten.

Outimaria Varjoinen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opinnot Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa syksyllä 2020. Oma polkuni lääkikseen ei ollut kovinkaan suoraviivainen. En ole käynyt lukiota, vaan tein aikoinaan kaksoistutkinnon. Sen jälkeen olen viettänyt useamman vuoden työelämässä ja tehnyt myös AMK-tutkinnon. Opiskeluvalmentajana minulle on tärkeää kohdata kaikki valmennettavani yksilöinä. Yhdessä voimme työstää juuri niitä asioita, jotka kullakin kaipaavat eniten huomiota.

Petra Puustinen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin Turun yliopistossa yleislääketieteen opinnot vuonna 2021. Tätä ennen opiskelin eläinlääketieteellisessä aiemman vuoden, joten opiskelijavalmentajana minulta löytyy kokemusta sekä pääsykoe- että todistusväylän kautta hakemisesta. Molemmilla kerroilla minulla oli käytössä Mafynetin materiaalit, ja juuri Mafynetin avulla koin kaksi onnistumista kouluun hakemisessa. Opiskeluvalmentajanasi haluan tukea ja auttaa sinua koko lukuprosessin ajan.

Pihla Kytö

Opiskeluvalmentaja

Olen syksyllä 2021 Turun Yliopistossa aloittanut yleislääketieteen opiskelija. Ennen tämän unelman toteutumista opiskelin toista alaa ja hakukertoja kertyikin useampi. Minulla on siis kokemusta haku-urakasta töiden ja muiden opiskelujen ohella. Onnistumisen kulmakivinä minulla toimi opiskelun ja vapaa-ajan selkeä rajaaminen toisistaan sekä itsevarma tekeminen valmistautuessa kuin myös itse koetilanteessa. Haluankin olla sinulle avuksi näiden asioiden hallinnassa sekä oikeiden opiskelutekniikoiden löytämisessä!

Riina Bräysy

Opiskeluvalmentaja

Opiskelen toista vuotta Helsingin hammaslääketieteellisessä ja olen aikaisemmalta koulutukseltani lähihoitaja. Omasta hakuprosessista suurimpana haasteena oli se, että lähdin liikkeelle täysin nollista, ammattikoulupohjalta. Mafy antaa loistavat valmiudet pääsykokeisiin valmistautumiseen, oli pohjasi mikä tahansa, mutta opiskeluvalmentajana haluan pystyä auttamaan sinua erityisesti omien opiskelutekniikoiden löytämisen ja henkisen jaksamisen kanssa. ”Nollapohjalaisena” tunnistan ja osaan auttaa heikkoon lähtötasoon liittyvissä vaikeuksissa (Itse tuli tehtyä lähes kaikki mahdolliset virheet, joten nyt osaan auttaa sinua välttämään ne!) ja oman lukihäiriön kautta myös oppimivaikeudet ja niihin liittyvät haasteet ovat tuttuja, erityisesti vaihtoehtoiset oppimistekniikat, joista kyllä on hyötyä oli oppimisvaikeutta tai ei. Toimin myös elävänä esimerkkinä siitä, että kukaan ei ole toivoton tapaus!

Roosa Ollaranta

Opiskeluvalmentaja

Aloitin lääkisopintoni jo vuonna 2016 Ruotsissa Göteborgin yliopistossa. Kolmen vuoden opintojen jälkeen kuitenkin päätin palata takaisin Suomeen ja hakea täällä lääkikseen. Otin Mafyn matkaan ja pääsinkin kevään 2020 yhteishaussa Kuopioon yleiselle jatkamaan opintojani. Vaikka siis olen opinnoissani jo pidemmällä, hakuprosessi ja pääsykokeisiin valmistautuminen ovat tuoreessa muistissa. Minulle onkin ehtinyt kertyä reilusti kokemusta opiskelutekniikoiden hiomisesta ja opintojen suunnitelusta!

Saara Huusko

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opinnot Tampereen lääketieteellisessä 2019. Olen alun perin Tuusulasta kotoisin, joten Tampere tuntui sopivalta siirtymältä kotikotoa uutta opiskelijakaupunkia kohti. Unelma lääkäriydestä sai alkunsa jo hyvin nuorena, mutten ollut lukiossa vielä tarpeeksi kypsä laittamaan itseäni täysin likoon tämän haaveen toteuttamiseksi. Kirjoitin ylioppilaaksi 2015 syksyllä, jonka jälkeen aloin määrätietoisesti suunnittelemaan lääkikseen hakua, ja lähes nollapohjalta aloittaneena hakukertoja kertyi neljä ennen onnistumista. Suurimpana kompastuskivenä omalla kohdallani lääkikseen haussa oli paineensietokyvyn pettäminen ja huolimattomuusvirheet itse kokeessa, ja näihin sainkin opo-ohjelmasta suurta apua sekä vertaistukea. Henkisen kasvamisen, pitkien lukupäivien ja tuhansien laskutehtävien kautta olen kerryttänyt kokemusta niin Mafyn oppimateriaalien kuin lääkikseen haun kanssa, ja nyt tahdonkin auttaa juuri sinua saavuttamaan omat unelmasi!

Saija Angerman

Opiskeluvalmentaja

Kesällä 2021 sain yhden elämäni odotetuimmista uutisista: minut oli hyväksytty todistusvalinnassa opiskelemaan lääketiedettä Itä-Suomen Yliopistoon. Takanani oli kaksi hakukertaa, joista ensimmäinen kuuluisana koronakeväänä 2020. En missään vaiheessa jättänyt sisäänpääsyni mahdollisuutta vain yhden väylän varaan, vaan hain kumpanakin vuonna sisään niin yo-todistuksella kuin pääsykokeella. Olin tutustunut MAFY:yn jo lukiossa yo-kertauskursseilla, mistä syystä päätin hyödyntää sitä myös hakiessani. Hyvien teorioiden, tehtävien ja harjoituspääsykokeiden lisäksi muun muassa automaattinen kertaustoiminto, vinkit koetaktiikkaan ja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen lukuprosessin aikana osoittautuivatkin kullanarvoisiksi erityisesti toisena hakukertanani. Opona autan sinua hiomaan hakutaktiikkasi priimakuntoon unohtamatta levon ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisen tärkeyttä. Haluan toimia myös tsempparinasi, ja saada sinut uskomaan, että kaikki on mahdollista!

Sanni Heino

Opiskeluvalmentaja

Aloitin opinnot Tampereen yleislääketieteellisessä 2021. Lukion aikana en juurikaan panostanut opiskeluun siitä huolimatta, että olin jo yläasteella päättänyt hakea ja päästä lääkikseen. Mafyn avulla kehitin hyvän laskurutiinin ja saavutin kiitettävän osaamisen tarvittavista oppiaineista. Ensimmäinen ja toinen hakukertani kuitenkin epäonnistuivat, koska jumituin koetilanteessa täysin. Kolmannella hakukerralla panostin erityisesti mielenhallintaan koetilanteessa, ja pääsin sisään. Opiskeluvalmentajanasi haluan auttaa sinua vastaavien ongelmakohtien selvittämisessä sekä toimia tsempparina kohti kevään pääsykoetta.

Sara Karvonen

Opiskeluvalmentaja

Olen toisen vuoden opiskelija Turun lääketieteellisessä. Lukion jälkeen suoritin ammattikorkeakoulututkinnon, jonka jälkeen päätin hakea lääketieteelliseen opiskelemaan. Pääsin Mafyn avulla toisella yrittämällä sisään, vaikka lukiosta oli jo kulunut aikaa. Urheilin aktiivisesti ja kävin töissä koko hakuprosessini ajan, joten vahvojen rutiinien ja toimivien aikataulujen luominen olivat avainasemassa sisäänpääsyssäni. Opona tuen sinua luku-urakassasi ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Sofia Raja

Opiskeluvalmentaja

Opiskelen toista vuotta Tampereen lääketieteellisessä. Lukiossa en ollut kovin kiinnostunut opiskelusta, ja sainkin idean lääkikseen hakemisesta vasta lukiosta valmistumisen jälkeen. Omalla kohdallani hakuprojekti kesti useamman vuoden. Kuitenkin ahkeralla opiskelulla sekä riittävällä levolla sisäänpääsy on täysin mahdollista lähtötasosta huolimatta

Sofia Sokolowski

Opiskeluvalmentaja

Olen Helsingistä kotoisin, mutta Pohjois-Savon kutsuessa keräsin tavarani ja lähdin riemulla kohti Sawon Liäkistä. IB-taustalla lääkispaikka vaati yhden ylimääräisen kierroksen lähtöruudun kautta. Nyt kokemuksesta viisastuneena tiedän pääsykoeurakan onnistumisen olevan tasapainoilua riittävän lukemisen ja levon välillä. Toisaalta rautainen fysiikan laskurutiini saattaa antaa juuri sen lisäpisteen, joka avaa oven mikä-mikä-maahan. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa opiskelijaa kuin opiskelijaa löytämään oikean tekemisen rytmin, muistaen kuitenkin pitää pieni pilke silmäkulmassa.

Susanna Karhumäki

Opiskeluvalmentaja

Aloitin yleislääketieteen opinnot 2021 Tampereen yliopistossa. Tätä ennen olen opiskellut bioteknologiaa ja valmistunut lukiosta vuonna 2019. Hakuprosessi lääketieteelliseen oli opettavainen. Kohdallani tärkeimmät oivallukset koemenestykseen olivatkin hyvä koetaktiikka ja riittävän levon merkitys. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan työskentelytavan sekä kannustaa ja tukea sinua kohti unelmaasi.

Toni Niiranen

Opiskeluvalmentaja

Opiskelen toista vuotta yleislääketiedettä Turun yliopistossa. Olen aina haaveillut lääkärin ammatista, mutta matkani lääkikseen oli vaiherikas. Tälle matkalle mahtui esimerkiksi muutama vuosi molekyylibiotieteiden opintoja Helsingin yliopistolla sekä työskentelyä hotelli- ja ravintola-alalla. Ensimmäiset hakukertani tyssäsivät siihen että lukutekniikassani ja ajankäytössäni oli ongelmia, joita en yksin osannut korjata. Olin kuullut paljon hyvää MAFY-valmennuksesta ja niinpä päätin ottaa MAFY:n elokuun kurssin kaikilla mausteilla. Tämä paketti auttoi minua saavuttamaan tavoitteeni eli opiskelupaikan lääkiksestä. Suuressa roolissa oli oma opiskeluvalmentajani, jonka ohjeiden avulla löysin itselleni optimaalisimmat työskentelytavat. Nyt haluan opiskeluvalmentajana auttaa sinua saavuttamaan oman tavoitteesi. Autan sinua stressinhallinnassa, ajankäytössä, lukusuunnitelman laatimisessa ja kaikessa muussakin, jotta saamme optimoitua mahdollisuutesi päästä lääkikseen.

Tuulia Räisänen

Opiskeluvalmentaja

Opiskelen kolmatta vuotta yleislääketiedettä Helsingissä. Lukion jälkeen olen hakenut epäonnistuneesti lääkikseen, opiskellut hetken kemiaa, valmistunut ammattivalmentajaksi, tehnyt paljon töitä, saanut burnoutin ja lopulta päätynyt hakemaan uudestaan lääkikseen. MAFY:n ja opiskeluvalmentajani avulla hankin korvaamattoman rutiinin järkevään lukemiseen ja jaksoin opiskella niin että oppiminen oli optimaalista ja pääsin sisään. Opiskeluvalmentajanasi tahdon auttaa sinua löytämään sopivan tasapainon arkeesi lukemisen ja vapaa-ajan välille, sekä totta kai tsempata sinua tämän raskaan urakan ohella. Olen kaksikielinen ja toimin mielelläni opiskeluvalmentajana myös ruotsinkielisille opiskelijoille!

Vilma Varilo

Opiskeluvalmentaja

Olen lääketieteen opiskelija Kuopiosta vuosimallia 2021. Aikaisemmalta koulutukseltani olen fysioterapeutti. Oltuani pari vuotta työelämässä lukioaikainen haaveeni lääketieteellisestä palasi uudelleen pintaan. Keräsin kaiken rohkeuteni ja tarmoni ja kaksi hakukertaa myöhemmin otin opiskelupaikan lääkiksestä vastaan. Avaimet onnistumiseen löytyivät tehokkaista opiskelurutiineista ja stressinhallintakeinoista sekä oman oppimisen jatkuvasta arvioinnista suhteessa pääsykoevaatimuksiin. Oli elämäntilanteesi mikä tahansa autan sinua löytämään tasapainon opiskelun, vapaa-ajan ja muiden arjen velvoitteiden välille, ja toimin tukenasi matkalla kohti unelmiesi saavuttamista!