Opiskeluvalmentajat kauppikseen

Tukea kauppatieteiden pääsykokeisiin valmistautumiseen.

Tutustu opiskeluvalmentajiin

 

Opiskeluvalmentaja toimii opiskelun tukena auttaen lukusuunnitelman tekemisessä sekä varmistaen, että saat parhaan mahdollisen hyödyn Mafynetistä ja pääsykoevalmistautumisesta.

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää opiskeluvalmentajiin liittyen!

Ota yhteyttä

 

 

Heta Korhonen

Opiskeluvalmentaja, opiskeluvalmennuskoordinaattori

Olen Keski-Suomeen kotiutunut luontoihminen, ja pari vuotta sitten hyppäsin mukaan myös opiskeluvalmennukseen, ja tällä hetkellä koordinoin kauppisopiskelijoidemme opiskeluvalmennusta. Töiden jälkeen minut löytää yleensä metsästä, tanssisalilta tai taivaalta laskuvarjon varasta.

Rosa Kinnunen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin kauppatieteiden opinnot LUT-yliopistossa vuonna 2020. Tällä hetkellä suoritan kuitenkin maisteriopintoja Aalto yliopistossa, jonne jatkoin kandiksi valmistuttua. Vaikka minulle oli jo lukiossa selvää hakevani kauppikseen, ei matkani ollut helppo. Ensimmäinen yritykseni kaatui “määrä ennen laatua”- lukemiseen sekä koejännitykseen. Pohjalta noustessa rakensin itselleni rautaiset opiskelutekniikat, rutiinit sekä koetaktiikan, unohtamatta kuitenkaan balanssia vapaa-ajan välillä. Opiskeluvalmentajana haluan motivoida ja tsempata sinua kohti unelmaasi. Mikään ei tule voittamaan sitä tunnetta, kun saavutat omalla työlläsi unelmiesi opiskelupaikan!

Johanna Savolainen

Opiskeluvalmentaja

Aloitin kauppatieteiden opinnot Aalto-yliopistossa vuonna 2022. Hain ensimmäisen kerran kauppikseen jo heti lukion jälkeen, mutta en sillä kerralla päässyt sisään. Siitä lannistuneena en uskaltanut hakea uudelleen moneen vuoteen. Työskentelin Osuuspankilla kolmen vuoden ajan ja sen aikana keräsin rohkeutta hakea uudelleen. Aloitin pääsykoeurakkani käytännössä ihan nollasta Mafynetin materiaalien avulla ja pääsin kurssin jälkeen sisään kauppikseen. Opiskeluvalmentajana haluan kannustaa ja rohkaista sinua tavoittelemaan unelmiasi, koskaan ei ole liian myöhäistä!