Kertausmateriaalit

Yo-kertaus

Me uskomme, että kuka tahansa voi onnistua ylioppilaskirjoituksissa! Mafynetin yo-kertauksen edistyksellisten oppimisominaisuuksien ansiosta voit keskittyä vain oppimiseen. Huomaa varoituksen sana – Mafynetillä oppimiseen voi jäädä koukkuun!

Yo-kertausmateriaalit

  • Sähköiset yo-kertausmateriaalit sopivat sinulle, jos kirjoitat monta ainetta ja jaat opiskeluaikasi useamman aineen kesken.
  • Materiaalit sisältävät oppiaineen perusteelliset teoriat sekä paljon eritasoisia harjoitustehtäviä mallivastauksineen.
  • Mukana 2 täysimittaista yo-harjoituskoetta.

Laajat yo-kertausmateriaalit

  • Laajat yo-kertausmateriaalit sopiva sinulle, jos sinulla on useita kuukausia aikaa valmistautua kirjoituksiin tai haluat opiskella oppimäärän hyvin syvällisesti.
  • Materiaalit sisältävät kattavat teoriat sekä peruspakettia runsaammin harjoitustehtäviä malliratkaisuineen.
  • Mukana 4 täysimittaista yo-harjoituskoetta.

Missä kirjoituksissa sinä haluat onnistua?

Yo-kokeessa on kevääseen 2025 asti huomioitu sekä vanha (LOPS16) että uusi opetussuunitelma (LOPS21). Mafynetin oppimateriaalit ovat aina ajan tasalla niin, että niillä voi harjoitella yo-kokeeseen parhaalla mahdollisella tavalla.
Voit siis käyttää Mafynettiä riippumatta siitä, kumman opetussuunnitelman mukaan opiskelit lukiossa. Jos oppiaineessa on vain toiseen opetussuunnitelmaan kuuluvia aiheita, ne on eroteltu selkeästi.

Näin opiskelet Mafynetillä

Kaikki opiskeluun käytettävät oppimateriaalit löytyvät Mafynetti-sovelluksen sisältä. Opiskelu onnistuu tietokoneella, tabletilla ja puhelimella.

Katso videolta, miten Mafynetillä opiskellaan!

Tilaa yo-kertausmateriaaleja

Lisätietoa ylioppilaskoevalmistautumisesta