Miksi opiskeluvalmennus auttaa sisäänpääsyssä?

10.7.2023
  • Lääkis

Mitä opiskeluvalmennukseen kuuluu?

Kaikki valmennus- ja etäkurssilaisemme saavat henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan. Mafynetti-itseopiskelijat voivat ostaa opiskeluvalmennuksen itseopiskelumateriaalin lisäpakettina. Opiskeluvalmennus alkaa noin 45 – 60 minuutin pituisella tutustumisella, jossa valmentaja kartoittaa kurssilaisen lähtötason ja auttaa tekemään realistisen lukusuunnitelman pääsykokeeseen valmistautumista varten. Tämän jälkeen valmennus tapahtuu kahden viikon välein noin 20 minuutin pituisilla puheluilla. Soittoajat sovitaan aina opiskelijan kanssa erikseen.

Opiskeluvalmentaja ei opeta pääsykoeaineita, vaan auttaa kurssilaista opiskelun aikataulutuksessa ja priorisoinnissa sekä opastaa tehokkaaseen opiskelutekniikkaan. Opiskeluvalmentajan kanssa voi myös käydä läpi harjoituskokeita ja hioa koestrategiaa.

Jos kurssilainen kärsii voimakkaasta koejännityksestä, opiskeluvalmentaja voi ohjata kurssilaisen MAFY-valmennuksen mielenhallintaan erikoistuneen psykologian asiantuntijan vastaanotolle. Mielenhallintakoulutus on kurssilaisillemme maksutonta.

Kurssilaistemme kommentteja opiskeluvalmennuksesta

”Tosi hyvä juttu! Joka puhelun jälkeen oli itsevarmempi olo ja parempi fiilis omasta tekemisestä.”

”Se että jo pelkästään tietää, että opolta voi kysyä mitä vaan ja kertoa murheet ja huolet on auttanut jaksamisessa niin paljon! Ilman opoa en olisi osannut aloittaa riittävän ajoissa ja olisin kuluttanut itseni ihan loppuun jo ennen kevättä. Opolta sai myös tosi hyviä vinkkejä mitä pystyi testaamaan harjoituskokeissa ja opiskelussa.”

”Hyödyllistä, auttaa kasaamaan ajatuksia ja fokusoi tekemistä. Omalla opollani oli ollut samansuuntainen hakuprosessi kuin itselläni, mikä oli hyvä juttu, sillä se auttoi näkemään ja ymmärtämään oman hakuprosessin paremmin.”

”Opo oli kurssin parhaimpia asioita. On kiva, että on konkari, joka on käynyt läpi kaiken sen, minkä käyn nyt mä, ja voi antaa neuvoja opiskelupaineiden, stressin ja opiskeluaikataulujen suhteen.”

”Odotin puheluita, sillä niistä sai lisää motivaatiota ja tsemppiä puurtamiseen. Mielestäni on hyvä idea, että joku ulkopuolinen vähän seuraa edistymistä, itselläni se ainakin on toiminut hyvin.”

 

Lue lisää tietoa lääkishausta sekä poimi vinkit opiskeluun lääkishakusivulta!

Lääkishakusivulle